Team
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qi-blocks-1.0.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,vcwb,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,fs-menu-animation-underline,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22362

Hängivna fastighetsrådgivare med många år i branschen

Aquilion ägs och drivs av Olle och Marcus Kruus – far och son. Tillsammans har vi närmare 70 års erfarenhet av såväl affärsutveckling, investeringsanalys, transaktioner och projektutveckling, som byggnation, uthyrning, projektledning och förvaltning.

Vår breda kunskap och våra många år i branschen har gjort oss till de trygga och stabila investerare, fastighetsägare, rådgivare och konsulter som vi är idag.

Läs gärna mer om vår bakgrund och erfarenheter i våra personliga presentationer nedan eller ta kontakt med oss för mer information.

MARCUS KRUUS

Marcus har sammantaget över 20 års erfarenhet av att arbeta med fastighetsinvesteringar, affärsutveckling, projektutveckling och investeringsrådgivning på den europeiska bygg- och fastighetsmarknaden.

Idag är Marcus VD på Aquilion och arbetar dagligen som senior rådgivare och konsult åt företag som är verksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Typiska konsultuppdrag innefattar strategisk rådgivning inför investeringar/förvärv, projektledning i utvecklingsprojekt, asset management tjänster i större förvaltningsuppdrag, samt långsiktiga interimsuppdrag i ledningsgrupper som tex VD eller Fastighetschef.

Tidigare ledande positioner inkluderar Fund Manager och Direktör på Obligo Investment Management med ansvar för företagets verksamhet i Luxemburg. Innan sin anställning på Obligo arbetade Marcus som investeringsdirektör och förvaltningschef på Realkapital Partners samt som Marknads- och affärsutvecklingschef på NCC.

Marcus är utbildad Civilingenjör vid Chalmers Tekniska Högskola samt har en MBA examen från Handelshögskolan i Göteborg.

OLLE KRUUS

Olle har sammantaget över 50 års erfarenhet av att arbeta med bygginvesteringar, affärsutveckling, projektutveckling och projektledning på den svenska och norska bygg- och fastighetsmarknaden.

Idag är Olle arbetande styrelseordförande på Aquilion och arbetar dagligen som senior rådgivare och konsult åt företag som är verksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Typiska konsultuppdrag innefattar strategisk rådgivning och konsultation hos flera av Sveriges ledande börsnoterade bostadsutvecklingsföretag.

Tidigare ledande positioner inkluderar Senior Projektutvecklare på JM med övergripande ansvar för JM:s bostadsutvecklingsprojekt i Göteborg. Innan sin anställning på JM arbetade Olle som Senior Affärsutvecklare på Skanska samt som Avdelningschef på Platzer.

Olle är utbildad Byggingenjör vid Borås Tekniska Gymnasium samt har en Marknadsekonomi examen (DIHM) från IHM Business School i Göteborg.